Despre noi

DESCOPERA MAGIA SONORA RADIO NEBUNYA!
 • Imagineaza-ti un univers sonor virtual, un loc unde muzica devine o adevarata petrecere pentru simturile tale. Bine ai venit la RADIO NEBUNYA, o platforma radio exclusiv online, care te invaluie in sunetele vibrante ale hiturilor romanesti si ale muzicii internationale. Dar nu orice fel de hituri – aici gasesti o selectie aleasa de manele, care te vor cuceri cu ritmurile lor contagioase.
 • RADIO NEBUNYA nu este doar un radio, este o experienta muzicala completa. Ne place sa facem dedicatii muzicale speciale pentru ascultatorii nostri, sa cream conexiuni prin sunet si sa transformam fiecare melodie intr-o poveste. Pe langa asta, suntem sursa ta de informatii proaspete din lumea manelelor, cu emisiuni interesante si stiri captivante.
 • Asadar, patrunde in lumea nebuna a muzicii cu RADIO NEBUNYA si lasa-te purtat de ritmurile inimii noastre muzicale!

DESCOPERA UNIVERSUL SONOR VIBRANT LA RADIO NEBUNYA!
 • Sloganul nostru, “Numarul 1 in Romania,” nu este doar o afirmatie, ci o promisiune ca vei experimenta cea mai proaspata si antrenanta muzica direct in confortul casei tale. RADIO NEBUNYA este destinatia ta de top pentru cele mai recente manele si hituri de petrecere, transformand fiecare zi intr-o adevarata sarbatoare muzicala.
 • Nu suntem doar un simplu post de radio – suntem o comunitate muzicala in adevaratul sens al cuvantului. Cu chat-ul pus la dispozitie pe pagina noastra oficiala, oricine poate intra in dialog si socializa cu alti ascultatori sau poate impartasi ganduri si sentimente. Aici, singuratatea dispare, iar legaturile se formeaza printr-o pasiune comuna pentru muzica.
 • Dar RADIO NEBUNYA este mai mult decat muzica si socializare; este un far de lumina pentru romanii de peste hotare, ce se simt dezradacinati. Aici, ei gasesc o alinare, un strop de acasa, in sunetele familiare si in comunitatea prietenoasa pe care am creat-o.
 • Asadar, lasa-te cuprins de vraja sonora la RADIO NEBUNYA si adera la cea mai mare si vibranta comunitate muzicala din Romania. Vino si fa parte din povestea noastra muzicala, unde fiecare nota devine un capitol al emotiilor tale!

PROGRAMAREA NOASTRA DIVERSIFICATA
 • Cu peste doua decenii de experienta in spate, RADIO NEBUNYA a devenit un far de lumina muzicala pentru mii de ascultatori din intreaga lume. Fondat in anul 2005, postul nostru online a evoluat intr-o destinatie muzicala de prim rang. De la atunci si pana in prezent, am ramas dedicati misiunii noastre de a aduce bucurie prin sunete.

INCANTARE AUDITIVA CU RADIO NEBUNYA
 • Intr-o lume in continua schimbare, RADIO NEBUNYA ramane fidel misiunii sale de a oferi cea mai recenta si captivanta selectie de manele si hituri de petrecere, atat de la artistii romani, cat si de la cei internationali. Ceea ce ne face unici este pasiunea noastra pentru dedicatii muzicale, pentru a face fiecare piesa sa conteze si pentru a conecta oamenii prin sunet.

DESCOPERA VARIATIA EMISIUNILOR NOASTRE
 • Radio Nebunya nu este doar un post de radio obisnuit. Suntem o comunitate muzicala infloritoare si oferim o gama variata de programe care sa satisfaca toate gusturile. De la emisiile de manele noi si vechi, dedicatiile muzicale emotionante, pana la hiturile autohtone si nu numai – avem totul. Emisiunile noastre de muzica LIVE, difuzate exclusiv online, sunt o fereastra catre pasiunea noastra pentru sunet, disponibila din orice colt al lumii.

MISIUNEA NOASTRA GLOBALA
 • Cu ajutorul tehnologiei moderne, suntem in contact cu ascultatori din toate colturile lumii. RADIO NEBUNYA a devenit un refugiu pentru romanii de peste hotare, care isi gasesc alinarea in sunetele familiare si in comunitatea noastra prietenoasa. Cu emisiuni zilnice si stiri proaspete din lumea manelelor, oferim un sentiment de apartenenta si un canal muzical pe care oamenii se pot baza.
 • Asadar, calatoreste cu noi in lumea fascinanta a muzicii cu RADIO NEBUNYA, unde suntem mai mult decat o statie de radio – suntem o experienta muzicala, o conexiune globala si o fereastra catre emotii sonore pure.